Niedziela, 5 Maja, 2024

Opublikowane 29 stycznia 2024, 16:54
przez Przemek Krautz
Jeden komentarz

GROMDA zabrała głos w sprawie skandalu dookoła “Popka”. Raper nie będzie dłużej twarzą największej polskiej organizacji walk na gołe pięści.

W minioną niedzielę trafił do sieci wstrząsający materiał z “Popkiem” w roli głównej. Na filmie mówi o tym, że zamierza wykorzystać owczarki, a cześć treści została ocenzurowana, gdyż nie nadawała się do publikacji. Cały materiał krąży już jednak w sieci i można zobaczyć skandaliczne zachowanie rapera.

Sprawdź kurs w Superbet

3 754 zł bonusu na start w Superbet! Wysokie kursy, dwa freebety na początek i atrakcyjny pakiet powitalny.
Kod promocyjny FANSPORTU
Hazard może uzależniać. Graj tylko u legalnych bukmacherów. Gra u nielegalnych jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi.

“Popek” wyrzucony z GROMDY

Jako jeden z pierwszych głos zabrał “Różal”, który nie wytrzymał i zapowiedział, że zostaną wyciągnięte konsekwencje, jeśli dojdzie do spotkania twarzą w twarz. Poruszył również temat GROMDY i oświadczył, iż taki człowiek jak “Popek” nie powinien być związany z organizacją. Całą wypowiedź Różalskiego znajdziesz – TUTAJ.

Długo nie musieliśmy czekać na reakcję federacji. Po wybuchu afery Mariusz Grabowski wydał oświadczenie i przekazał, że kończy współpracę z raperem, a decyzja zapadła zaraz po tym, jak nagrania z jego udziałem trafiły do sieci:

Podoba Ci się ten artykuł?

Zostaw ocenę
Powiadom o